Als er een Top 3 zou bestaan van de beste schlagerzanger acts van dit moment, dan zou Thorsten er een plek in veroverd hebben! Een humoristische live act die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuis hoort.

Een live act waarin de bekende kult schlagers en de huidige populaire Duitse hits van nu, op een unieke manier worden vertolkt door Thorsten, die daarnaast ook zijn eigen op maat gesneden repertoire heeft. Thorsten is naast Schlagersänger ook 'ein Komiker'. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud, weet te vermaken, te boeien en te verbazen. Ieder optreden van Thorsten van Lippe Biesterfeld is anders, zijn repertoire wordt afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid gaat van Heino tot punkrockster Nina Hagen....dus vocale capriolen!

Ga naar de website

 

 

Al jarenlang een veelgevraagde en populaire feestact voor Oktoberfesten, feesttenten, dancings, dorpsfeesten, festivals en de apres ski.

Van Wuppertal tot aan Westendorf en van Hamburg tot aan Mallorca, overal waar Die Tolle leute komen gaat het dak eraf.
Een van de leukste exportproducten van Duitsland op muzikaal gebied.

De beste Schlagers, apres ski knallers, en Oktoberfest hits vullen het repertoire van Die Tolle leute en hun overdosis enthousiasme gecombineerd met heel veel interactie met het publiek zorgen iedere keer weer voor een geweldig feest waar nog lang over nagepraat zal worden.